Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yavuz Selim İlkokulu

Telefon : 0232 2678070
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://karabaglaryavuzselimilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yaşar Kemal Mah. Sok 6003 No5 / 1 KARABAĞLAR/İZMİR
VİZYON : Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci veli öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş tercih ve takdir edilen bir kurum olmak.Bunu yaparken 2023 Vizyon hedeflerine uygun olarak temel amaç; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, hoşgörü sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :22
Öğrenci :366
Derslik :16
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1216
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 09:00-14:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KATI YAKITLI KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ÜÇKUYULAR´DAN 17 NUMARALI ESHOT OTOBÜSLERİ VE UZUNDERE/TOKİ KONUTLARI HATLI MİNİBÜSLER İLE OKULUN ÖNÜNE KADAR GELİNMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ KARABAĞLAR İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZ 2 VE 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN GÖNÜLLÜ SPOR HOCASI NEZARETİNDE ÇOCUK OYUNLARI, HENTBOL TEMEL BECERİLERİ ÜZERİNE EĞİTİM ALDIRILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler : FEN BİLİMLERİ DERSLERİNDE ÇEŞİTLİ DENEYLER VE GÖZLEMSEL ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLMEKTEDİR.AYRICA DİĞER DERSLERDE DE BİLİMSEL ÇALIŞMALARLA KONU KAZANIMLARI DESTEKLENMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları : OKULUMUZDA 2017-2018 YILINDAN BU YANA "ASKIDA KİTAP" PROJESİ YÜRÜTÜLMELTEDİR.AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞINA KATKIDA BULUNMAKLA BİRLİKTE SOSYAL YARDIMLAŞMA OLGUSUNU YERLEŞTİRMEK AYNI ZAMANDA SORUMLULUK BİLİNCİNİ GELİŞTİRMEKTİR. YİNE "BESLENME DOSTU OKUL" PROJESİ KAPSAMINDA ÇOCUKLARIMIZIN DENGELİ VE DÜZENLİ BESLENME ALIŞKANLIĞINI GELİŞTİRMEK VE SAĞLIKLI BİREYLER OLARAK YAŞAM KALİTELERİNİ ARTTIRMAKTIR. OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK VE BESLENME DOSTU OKUL PROJELERİNİN SERTİFİKALARINA SAHİPTİR. OKUL KÜTÜPHANEMİZİ DÜZENLEYİP ALDIĞIMIZ ZEKA OYUNLARI SETLERİ İLE KÜTÜPHANEYİ İŞLER HALE GETİRMENİN YANINDA ZEKA OYUNLARI İLE STRATEJİK DÜŞÜNME, PLANLI YAŞAMA KAZANIMLARINI DESTEKLEYECEK PROJEMİZİDE UYGULAMAKTAYIZ. FİZİKSEL İYİLEŞTİRME İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ ÇEVRE KURUM KURULUŞLAR STK´^LAR VE HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZLA YOĞUN ŞEKİLDE DEVAM ETMEKTEDİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Etwinning portalında yerel ortaklarla işbirliği içinde zeka oyunları içerikli bir proje çalışmasına ortak olarak katılmaktayız.Hedefimiz Erasmus+ projelerine altyapı teşkil eden bu platformda K101-K102 projeleri gerçekleştirebilmektir
Diğer Hususlar : OKULUMUZ YAPILAN VELİ-ÇALIŞAN-ÖĞRENCİ ANKETLERİNDE BÖLGESİ İÇİNDE SAYGI DUYULAN, KURUM KÜLTÜRÜNE SAHİP, HOŞGÖRÜYÜ ŞİAR EDİNMİŞ ÖZVERİLİ BİR KURUM OLARAK KABUL GÖRMEKTEDİR. BUNUN YANINDA SOSYAL DUYARLILIĞA SAHİP, İHTİYAÇ SAHİBİ BİREYLERE FIRSAT EŞİTLİĞİ SAĞLAMAYA ODAKLI, SORUN ÇÖZEN BİR YAPIDADIR. OKULUMUZUN FİZİKİ BAKIMLARI(BOYASI, SIHHİ VE ELEKTRİK TESİSATI BAKIMLARI, İSG´YE UYUM ÇALIŞMALARI, ISINMA PROBLEMİ) GİBİ ÇALIŞMALARI BİR YIL İÇİNDE TAMAMLAMIŞTIR.ÇALIŞAMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.
Yazdır :